Termenii de Utilizare

Termenii și condițiile de utilizare a energystudies.ro

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare menționate în această pagină.

Vă rugăm sa citiți cu atenție condițiile înainte de a utiliza acest site.

Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate Energy Analytical Studies. Energy Analytical Studies își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără preaviz.

Utilizarea

Puteți utiliza materialele de pe site-ul energystudies.ro numai în interes personal, ne-comercial, cu condiția să nu modificați simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de proprietate pe care le conțin materialele originale. Nu puteți modifica în nici un mod materialele de pe acest site sau să le reproduceți, să le expuneți public, să le distribuiți în scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri, fără mențiunea preluării materialului de pe Energy Analytical Studies, nu este permisă. Materialele din cadrul acestui site sunt proprietatea Energy Analytical Studies, iar utilizarea neautorizată a acestora poate încălca legea dreptului de autor și alte legi în vigoare.

Publicarea, afișarea sau exploatarea în scop comercial al oricărui material de pe site-ul energystudies.ro este permisă numai în cazul în care obțineți în prealabil acordul scris al Energy Analytical Studies.

Securitatea site-ului

Nu este permisă încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem de pe site. Nu este permisă folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale (SPAM), sau pentru orice alt scop cu excepția de trimiterea de e-mail-uri personale justificate.

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală. Energy Analytical Studies va investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile legale în urmărirea utilizatorilor implicați în astfel de încălcări.

 

Limitarea răspunderii

Materialele primite de la partenerii și experții Energy Analytical Studies, prin postarea analizelor, proiectelor, interviurilor, știrilor traduse sau oricăror scrieri, scheme, imagini grafice, sugestii, comentarii, concepte sau orice alt conținut pe energystudies.ro, devin proprietate a Energy Analytical Studies, care în continuare are dreptul nelimitat, continuu și irevocabil de a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce, de a crea lucrări derivate, de a transmite și prezenta conținutul (în totalitate sau parțial), de a-l încorpora în alte lucrări.

Drepturi de autor și proprietatea intelectuală

Dreptul de autor pentru unele informații de pe site este deținut de energystudies.ro. Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită a Energy Analytical Studies. Conținutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, imagini, grafică, software, logo etc.), este protejat de legea dreptului de autor. Energy Analytical Studies poate furniza în materialele de pe site legături (link-uri) către alte site-uri de pe rețeaua globală internet. Energy Analytical Studies se va asigura de autenticitatea informațiilor publicate, dar nu răspunde și nu este pasibil de despăgubiri pentru anumite informații publicate pe un alt site sau pentru declarațiile unor terți, citate conform regulilor.

Materialele analitice de pe Energy Analytical Studies sunt supuse acelorași condiții de mai sus, dar există câteva mențiuni. Autorii analizelor din secțiunea „Analize”  își asumă în totalitate responsabilitatea pentru cele scrise. Energy Analytical Studies va respecta normele uzuale ale publicării unui autor extern, întreaga răspundere cu privire la limbaj, formă și conținut aparținând autorului. Citarea materialelor analitice de pe site se face prin menționarea numelui autorului și a platformei, în speță  energystudies.ro

Analizele exprimate de către experții Energy Analytical Studies sau de pe site-urile partenere sau citate sunt responsabilitatea acestora. Acestea nu reprezintă opinia a Energy Analytical Studies. Conținutul creat de experții și partenerii Energy Analytical Studies reprezintă responsabilitatea lor.

 

Conținutul acestui site nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestui site.